top of page
Zoeken

Communicatie klanten mbt leverproblemen

Beste klant,


Momenteel bevinden we ons in een nooit eerder geziene uitzonderlijke situatie. We willen u dan ook graag informeren over de uitdagingen waarmee we momenteel geconfronteerd worden.


Door tekorten in de grondstoffenmarkt, zowel op vlak van ingrediënten als verpakkingsmaterialen, hebben we te kampen met laattijdige en/of onvolledige leveringen vanuit onze toeleveranciers.

Hierdoor komt onze planning onder druk te staan en lopen ook wij vertragingen op.

Bovendien is de vraag enorm gestegen in vergelijking met vorig jaar en is het door de tekorten op de arbeidsmarkt moeilijk om extra werknemers in te schakelen en zo onze productie op te schalen.


Dit alles heeft als gevolg dat de komende tijd helaas niet alle artikelen op de gevraagde leverdatum beschikbaar zullen zijn. Uiteraard doen we er alles aan wat binnen onze mogelijkheden ligt om de vertragingen tot een minimum te beperken.


De collega’s van Customer Service zullen u zo goed mogelijk informeren over de status van uw bestelling. Ook voor onze leveranciers is het moeilijk om ons van de juiste informatie te voorzien of te voldoen aan de beloofde leverdatums. Dit heeft als gevolg dat we onze planning zeer regelmatig moeten aanpassen waardoor we u niet altijd volledig of correct kunnen informeren.


Dit spijt ons ontzettend en we danken u voor uw begrip. Samen maken we er het beste van!


Team Dragee

160 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Uw Chocolade en Zoetwaren Specialist sinds 1988

bottom of page