top of page
Dragee-decoreren cupcakes.jpg

Over ons

Ontdek de smaakvolle wereld van Dragee, uw betrouwbare groothandelspecialist sinds 1982.

Dragee-decoreren cupcakes.jpg
Ickx courant 2.jpg

Ambachtelijk vakmanschap

Onze bonbons vinden hun oorsprong in het atelier van ons zusterbedrijf, Chocolaterie Ickx, gevestigd in België. Dagelijks worden ze met vakmanschap en liefde vervaardigd door ervaren chocolatiers in ons eigen atelier.

macarons2.jpg

Kwaliteit en innovatie

Bij Dragee werken we enkel met de allerbeste grondstoffen, zoals de hoogwaardige chocolade van Barry Callebaut. Deze toewijding aan kwaliteit stelt ons in staat om u en uw klanten te verrassen met verfijnde chocoladecreaties, passend bij elk seizoen en elke gelegenheid. Onze constante drang naar innovatie maakt Ickx en Dragee tot dé trendsetters in de wereld van hoogwaardige chocoladeproducten.

_AIL9569.jpg

Zorg en expertise

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom leveren we onze producten met de grootst mogelijke zorg, vaak met onze eigen geconditioneerde wagens. Onze klanten, variërend van (banket)bakkers tot chocoladespeciaalzaken en delicatessenwinkels, kunnen rekenen op een breed assortiment van Belgische chocoladeproducten en andere zoetwaren.

Stap binnen in de wereld van Dragee

Bij Dragee vindt u alles wat u nodig heeft als professional in de chocoladebranche. Ons enthousiaste en vakkundige verkoopteam staat altijd klaar om u van dienst te zijn.

bottom of page